Çocuklar ormanlarına kavuştu

Yaklaşık 3 ay önce İpsala Belediye Başkanı’nı ziyaret ettiklerinde Başkandan “İpsala Çocukları Ormanı” sözünü alan Serhat İlkokulu öğrencileri ormanlarına kavuştu.

GÜNDEM 24.03.2013 18:29:00 0
Çocuklar ormanlarına kavuştu
 75 FİDAN EKİLDİ
Havaların iyi olmasıyla birlikte önceki gün saat 15.00’da İpsala Bayrambey Mahallesi Enez Caddesinde oluşturulan alana 75 adet fidan ekimi gerçekleştirildi. Fidan dikimine Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, İl Genel Meclisi Üyesi Necmi Sınır, Belediye Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Peyzaj Mimarı Nilgün Erkmen, Çevre Sağlık Teknikeri Sabiha Aldemir Çakır ve öğrenciler katıldı.
 
FİDAN DİKİMLERİ DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Mehmet Karagöz “Öğrencilerimiz 3 ay önce Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek, orman oluşturmak istediklerini ifade ettiler. Ben de kışın son günlerine doğru mutlaka orman oluşturacağımızın sözünü verdim. Bugün bunu gerçekleştiriyoruz. Bu alanı tel örgü içine alacağız. Nasıl basın ormanı yaptıysak, onların ormanı olacak. Bugün İl Genel Meclisi Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyemiz burada onlarda bizim bu sevinçli olayımıza destek verdiler, katkı sağladılar. Kendilerine öğrenciler ve İpsala halkı adına teşekkür ediyorum. Valimizden 250 adet fidan talebinde bulunmuştuk. Onları aldık, İpsala’mızın çeşitli yerlerine ektik” dedi. Başkan Karagöz, ilerleyen günlerde de Bozkurt Mahallesi’nin bayırına teraslama yapmak suretiyle orada da ağaçlandırma yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN