Veteranlar Vali Yaman’ı ziyaret etti

Ertan BAYER- Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

SPOR 24.03.2013 18:24:00 0
Veteranlar Vali Yaman’ı ziyaret etti
 Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği Yönetim kurulu, bazı sosyal proje ve organizasyonlar için bilgi vermek ve destek istemek amacıyla Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı ziyaret ederken Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü formasını hediye etti.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Soner Emek yaptığı açıklamada “ Sayın Valimiz ziyaretimizi kabul etti. Yaklaşık 40 dakika kadar süren görüşmemizde dernek olarak yaptıklarımızı, projelerimizi ve beklentilerimizi aktardık. Sayın Valimizin spor ve sporcuya olan ilgisi bizi çok mutlu etti.   Yurt dışına gittiğimizde bizi ağırlayan kulüplerin tesisleri hepimizi imrendiriyordu. Bu konuda yardımlarını istediğimiz Sayın Valimiz uygun olması koşuluyla 8 Kasım Sahasını kullanabileceğimizi söyledi. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımız, Emniyet Müdürümüzün de aramızda olacağı bu organizasyonda programının uyması halinde severek aramızda olacağını belirtti. Ayrıca Vali yardımcımız Sayın İsmail Gültekin’e de gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Soyadı Kültür olan kentimizin sahip olduğu sanatsal, tarihi ve sosyal yapıyı tanıtarak kentimizin birer gönüllü kültür ve spor elçisi görevini üstlenmiş olan derneğimiz Sayın Valimizin de destekleri ile daha güzel projelere imza atacaktır.” dedi.