İhracat Yönetimi ve Pazar Araştırması Semineri

Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle kurulan ve elli üç ülkede 600 yerel ortakla faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı'nın bölgedeki çalışmalarını yürüten Avrupa İşletmeler Ağı Çorlu İr

GÜNDEM 22.03.2013 22:41:00 0
İhracat Yönetimi ve Pazar Araştırması Semineri
 İVME KAZANDIRACAK TEK YOL
İhracatın, işletmeleri rekabetin ve ödeme koşullarının her geçen gün zorlaştığı iç piyasadan yurtdışına taşıyacak ve bu yolla gelişmelerine ivme kazandıracak tek yol olduğunu belirten yetkililer “İhracatta pazar araştırması yapmadan yani ürünün müşterilerinin nerede olduğunu öğrenmeden yapılacak pazarlama faaliyetlerinin bulanık suda olta ile kıyıdan balık avlamaya çalışmaktan hiçbir farkı yoktur. İhracatta pazar araştırmasının nasıl yapılacağının, potansiyel müşterilerin nerede ve nasıl bulunacağının, bulunan hedef pazarlarda nasıl bir çalışmanın yapılması gerektiğini öğretileceği program baştan sona internet üzerinde yapılacak uygulamalar ile gerçekleştirilecektir” dedi.
 
KATILIM ÜCRETSİZ
Eğitimde “İhracat Planlaması ve Yönetim, Pazar Araştırması Aşamaları, Masa Başı Çalışma Kaynakları, Pazar Araştırması Çalışması, Müşteri Bulma Teknikleri” konusunda bilgiler verilecek. Katılımın ücretsiz olduğunu ifade eden yetkililer, eğitime katılmak isteyenlerin en geç 2 Nisan’a kadar başvuru yapması gerektiğini söyledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ