Eski Belediye Binası yıkılacak

İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Yönetimi, dün saat 11.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 18.03.2013 20:39:00 0
Eski Belediye Binası yıkılacak
OKULUMUZ DÖKÜLÜYORDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eğitime olan ilgisinin taraflı tarafsız herkesin malumu olduğunu söyleyen İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Müdürü Mehmet Onovluk, “Ne zaman ve ne şekilde olursa olsun, Başkanımız bugüne kadar hiçbir yardım talebimizi geri çevirmemiştir” dedi ve desteklerinden dolayı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nun adeta dökülür halde olduğunu fakat Başkan Mandalı’nın destekleri ile tadilatını yapıldığını belirten Onovluk, okulun kanalizasyon ile ilgili sorunlarının da Kapaklı belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi için başkan Mandalı’nın harekete geçtiğini söyledi. 
 
 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İrfan-Fatma Mandalı İlkokulunu yaptığımız ilk zamanlar okul bize çok güzel görünüyordu. Fakat daha sonraları gördük ki işçilik anlamında aynı güzellikten söz etmek mümkün değil. Okul yavaş yavaş dökülmeye başlamıştı. Bize gelen yardım talebi üzerine okulumuzun gerekli tadilat işlerini gerçekleştirdik” dedi. Okulun altyapı sıkıntılarının da olduğunu söyleyen Başkan Mandalı, “Kanalizasyon ile ilgili problemler var. Bu sorunu çözmek içinde ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
VALİMİZ MÜJDEYİ VERDİ
“Önemli olan okula isminizin verilmesi değil, o ismin yaşatılması için yapılanlardır” diyen Başkan Mandalı, bunu sağlayacak olanların ise öğretmenler ve öğrenciler olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret ettiğini anımsatan Başkan Mandalı, “Valimize ‘Biz şuan belde miyiz yoksa ilçe miyiz? Kapaklı Belediyesi olarak bu yıl 23 Nisan kutlamalarını yapabilecek miyiz?’ diye sorduk. Kendileri de Kapaklı’nın ilçe olduğunu ve 23 Nisan’ı kutlamasında herhangi bir sakınca olmadığını söyledi” diye konuştu.

DÜĞMEYE BASTIK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının bu yıl eski Belediye Binası arkasındaki meydanda gerçekleştirileceğini söyleyen başkan Mandalı, “23 Nisan kutlamalarına kadar eski belediye binasını yıkıp daha geniş bir alanda kutlamaları yapmayı planlıyoruz. 23 Nisan’a kadar eski belediye binası yıkılacak. Daha sonraki süreçte de gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Meydan Projesi kapsamında buraya 3 katlı yer altı otoparkı yapılacak” diye konuştu. Kutlamalar için okul müdürleri ile toplantı yaptıklarını söyleyen Mandalı, “Kutlamalar için düğmeye bastık” dedi. 
 
DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya yapılan nezaket ziyaretinde hazır bulunan İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Çelik de Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın okullarından desteklerini esirgemediğini belirterek, “Başkanımız okula yalnızca adını vermedi. Okulumuza her ihtiyaç olduğunda yardımda bulundu. Üstelik bu yardımları yalnızca bizim okulumuza değil, Kapaklı’daki tüm okullarımıza yapmaktadır” dedi. Çelik, eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür etti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ