Kadın çiftçiler ödüllendirildi

Keşan Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Edirne’de yapılan “Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması”nda dereceye giren kadın çiftçilerimiz için ödül töreni düzenlendi

GÜNDEM 17.03.2013 11:07:00 0
Kadın çiftçiler ödüllendirildi
BÖLGE ELEMELERİNE KARILACAKLAR
Saat 14.00’da başlayan ödül törenine Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Kıyım ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personelleri katıldı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Kıyım, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen “Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması” il elemesi Edirne Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yarışmaya 5 ilçeden 17 kadın çiftçi katıldı. Yarışmanın sonunda Keşan İlçesi Kılıçköy’den katılan Ümmiye Gürkan birinci, Çamlıca Beldesi’nde katılan Neslihan Çakır ikinci, Yenimuhacır Beldesinden katılan Nuray Hamarat üçüncü oldu. Birinci olan yarışmacımız 10 Nisan tarihinde İstanbul ilinde yapılacak olan Marmara Bölgesi elemelerinde ilimizi temsil edecektir” dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Kaymakam Bekir Dınkırcı da, kadın çiftçilerimizi başarılarından dolayı kutlayarak tebrik etti. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.  Daha sonra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Süt Üreticileri Birliği, Çeltik Üreticileri Birliği ve Taysan Firması’nın katkıları ile hazırlanan ödüller Kaymakam Bekir Dınkırcı tarafından kadın çiftçilere verildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN