Ortak çalışmalar yapmak istiyoruz

Türkiye İnsan Yönetim Derneği Trakya Şubesi (PERYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’ni (TAGİD) ziyaret etti.

GÜNDEM 15.03.2013 11:09:00 0
Ortak çalışmalar yapmak istiyoruz
ORTAK PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ
Dernek tarihi, üye yapısı, dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Çetin, PERYÖN’ün Trakya bölgesinin en kapsamlı insan yönetim derneği, TAGİD’in ise Trakya bölgesinin en kapsamlı işadamları derneği olduğunu belirterek, “İşlerlik açısında farklılık olsa da ortak birçok projeye imza atabiliriz. TAGİD ile ortak çalışma yaparak ve birçok başlık üzerinde birlikte hareket etme kararı alarak, TAGİD ve PERYÖN ortak çalışmalar yapmak için ileriki zamanlarda bir araya gelerek ortak akıl çalışması yaparak birliktelik, paylaşım ve dostluk adına da güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
 
BÖLGEYE FAYDA SAĞLAYACAK
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer de PERYÖN’ün insan yönetiminde Türkiye’de çok ciddi bir boşluğu dolduğunu belirterek, “PERYÖN Trakya Şubesi bölgemiz için alkışlanacak çalışmalara imza atıyor. Eğitimler, seminerler, bilgilendirme programları hepsi yöneticilerimizin faydasına olan kıymetli çalışmalardır. PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldığı günden bu güne PERYÖN’ün hızlı bir büyüme ve çalışma sergilemesinde çok büyük emeği olan Başkan Özber Çetin’e derneğimize yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Bu geliş ve gidişlerin kurumların kaynaşmasına büyük katkı sağladığını, insanların kaynaşmaya, paylaşmaya her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirten Biçer “PERYÖN ile ortak çalışmalar yapmayı biz de çok faydalı buluyoruz. Bölgemize de çok fayda sağlayacağımızı ümit ediyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ