İlçe İdare Şube Başkanları toplandı

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan başkanlığında önceki gün saat 15.00’da Devlet Hastanesi Konferans salonunda İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 15.03.2013 10:48:00 0
İlçe İdare Şube Başkanları toplandı
SORUNSUZ BİR KADRO
Toplantıya İlçe İdare Şube Başkanları, Belediye Başkanları, Ziraat ve Ticaret Odası Başkanları ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Doğan, “İlçeye gelişimden bu yana yapmış olduğum gözlemlerim neticesinde hem mahalli hem de idari birimlerin tecrübeli, sorunsuz bir kadroya sahip olduğunu gördüm. Bu üstün görev anlayışına sahip kadroya çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
MEVZUATLARA RİAYET EDİLMELİ
İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, ilçe İdaresi ile ilgili çeşitli işler ve kanunların uygulanmasına yönelik özellikle; mesai saatleri uygulaması, kılık kıyafet uygulaması, resmi yazışma kuralları, tasarruf tedbirleri, resmi araçların kullanımı, Bayrak Kanunu, kamu binalarının temizliği, kamuya ait taşınmazlar, hizmetlerin vatandaş odaklı olması, etik kuralları, 4207 Sayılı Kanun uygulaması, memurların kurum içinde ve kurum dışında davranışları, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği gibi mevzuatlara riayet edilmesi gerektiği üzerinde durdu.
 
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ
 Daha sonra toplantıda katılımcılar da ilçede yapılan çalışmaları ve sorunları dile getirerek 2012 yılında yapılan çalışmalar ve faaliyetler değerlendirdi. Toplantıda 2013 yılı projeleri ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular da görüşüldü. Toplantının son bölümünde İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.
 
 Haber / Ahmet KILAVUZ