Gazilerimizin ve Şehitlerimizin onurları ayaklar altında

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Dernek Üyeleri, dün saat 13.00’da MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

GÜNDEM 14.03.2013 19:34:00 0
Gazilerimizin ve Şehitlerimizin onurları ayaklar altında
 “HAYIRLI OLSUN DEMEYE GELDİK”
Dernek Üyeleri ile birlikte Kapaklı MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, amaçlarının yeni kurulan Kapaklı İlçesi’nde göreve başlayan MHP İlçe Teşkilatına hayırlı olsun demek olduğunu belirtti.
 
“BİZLERİ MAHCUP ETTİLER”
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol; “Göreve geldikten sonra bütün kurumları, siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Fakat Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulunmamıştık. Ziyaret ettiğimiz kurumlardan bir tanesi bile bize iade-i ziyarette bulunmazken, ziyaret etmediğimiz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi bizleri ziyaret etti. Ziyaretten ötürü kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ziyaretleri bizleri hem onurlandırdı, hem de mahcup etti” diye konuştu.
 
“GAZİLERİMİZİN YERİ AYRIDIR”
Türk Milleti ve MHP camiasında Gazilerin yerinin ayrı olduğunu söyleyen Varol; “Millet ve camia olarak gazilerimize çok önem veriyoruz fakat maalesef gazilerimiz hak ettikleri koşullarda yaşamıyorlar. Bu ülkenin selameti için canını ortaya koymuş olan gazilerimiz, çok zor şartlar altında hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar. İnşallah bu durumları düzelecek diye umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
DERNEK FLAMASI HEDİYE ETTİ
Hükümetin terör örgütü pkk ile yaptığı müzakere nedeni ile Şehit ve Gazilerin onurlarının ayaklar altına alındığını savunan Varol; “Türk Milletinin düşürüldüğü bu utanç verici durum, bu ülke için canlarını ortaya koyan Gazi ve Şehitlerimizin onurlarının ayaklar altına alınmasına neden oluyor. Bu durum gerek gazileri, gerek şehit ailelerini gerekse Türk milletini son derece incitiyor. Yaşanan müzakere sürecinden ötürü Türk Milleti olarak büyük bir şok yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Varol’un konuşmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Varol’a dernek flaması hediye etti ve ziyaret sona erdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ