CHP’liler Tıp Bayramı’nı unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan sağlık kurumlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 14.03.2013 16:48:00 0
CHP’liler Tıp Bayramı’nı unutmadı
HEKİM VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİLER
Gerçekleştirilen ziyarete CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İlçe Başkan Yardımcısı Fahrettin Gür, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven, CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Meliha Uğurlu ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 
 
DEVLET HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ
CHP Heyeti ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin Kapaklı'da bulunan Dahili Bölümünü ziyaret ederek Çerkezköy Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Yasin Gül ile görüştü. CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin hastanede çalışan tüm sağlıkçıların Tıp Bayramını kutladıklarını belirterek, hafta dolayısıyla hazırlanan çiçeği takdim etti.
 
“ANILMAK ÇOK ÖZEL OLDU”
CHP heyeti daha sonra Kapaklı Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek Kapaklı Diyaliz Merkezi Başhekimi Mine Özçakı, doktor Osman Tuğlu ve çalışanların gününü kutladı. Diyaliz Merkezine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Mine Özçakı “Bu anlamlı günde anılmak bizim için çok özel oldu. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
AİLE HEKİMLERİNİ DE UNUTMADILAR
Kapaklı Diyaliz Merkezi’nden ayrılan partililer İsmetpaşa Mahallesi Aile Hekimliği’nde Dr. Nurettin Balk ve Selahattin Kahraman,  Yıldızkent Aile Hekimliği’nde Dr.İsmehan Çetin, Cumhuriyet Mahallesi Aile Hekimliği’nde Dr. İskender Asutay, Ömer Faruk Apaydın, Veli Cicimen, Bahçelievler Mahallesi Aile Hekimliği’nde Dr. Metehan Özdemir ve Atatürk Mahallesi Aile Hekimliği’nde Dr. Murat Karahan ve Burak Geçkin’i ziyaret ederek kendilerine günün anısına çiçek takdim etti.
 
“ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
Tıp Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “Ülkemizin en uzak ve mahrumiyet dolu bölgelerinde bile, halkımızın sağlığına emek veren 400 bini aşkın sağlık çalışanımıza en yüce takdir duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz. Büyük bir fedakarlıkla halkımıza sağlık hizmeti sunan sağlık personeli kimi zaman kendi hayatlarını bile ortaya koyarlar” diye konuştu.
 
“AYRINTILARI İHMAL ETTİLER”
Sağlık Bakanlığının geçtiğimiz aylarda bazı uygulamalarla sağlık personelinin motivasyonunu bozduğunu ifade eden Seçkin “Sağlık personelinin çalışma barışını bozan uygulamalar yaptılar. En önemli ayrıntıları ihmal ettiler. Bu durum mutsuz, motivasyonsuz ve baskı altında çalışmak zorunda bırakılmış binlerce sağlık çalışanı oluşturdu. Bugünden itibaren yanlış politikalardan vazgeçilip sorunları çözecek kararlar alınması, sağlık çalışanımızın emeklerinin ve alın terlerinin karşılığını bulması temennisi ile 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyoruz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ