Kadınların seslerini daha gür çıkaralım

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde görevlerini sürdüren İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve İcra Kurulu Üyeleri, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅ?

GÜNDEM 13.03.2013 15:58:00 0
Kadınların seslerini daha gür çıkaralım
KADINLARIMIZIN ÖZELLİKLERİNE İHTİYAÇ VAR
Kadın Girişimciler İcra Kurulu heyeti ziyaret esnasında çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkanı Güler, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin kalkınması için girişimciliğin önemli olduğunu ve kadın girişimcilerin her alanda kendilerini göstermeleri gerektiğini söyledi. Kadınların toplumun özünü, temelini teşkil ettiğini söyleyen Güler “Kadınlarımızın özelliklerine iş dünyasının çok ihtiyacı var. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da kadın girişimciler üzerinde çok duruyor. Söylemlerinde daha fazla sayıda kadın girişimcinin ekonomiye katılması gerektiğini vurguluyor” dedi.
 
SEDEFÇİ’Yİ DE ZİYARET ETTİLER
Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyelerine görevde bulundukları süre içerisinde yeni projeler üreterek çalışmalar yapmalarını söyleyen Güler, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kadın Girişimciler Kurulu'nun kurulduğu günden bu yana hep yanında olduklarını ve desteklerini ifade etti. Kadın Girişimciler Kurulu ardından Elmas Aslan başkanlığında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.
 
HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ
Ziyarette konuşan Sedefçi, son yıllarda kadınların hem iş hayatında hem de sosyal hayatta yerlerinin arttığına ve pozitif bir değişim yaşandığına dikkat çekti. Kadınlara şükran borçlu olduklarını söyleyen Sedefçi, “Üretin, sizlerle kol kola girerek hepimiz yapalım. Kadınların seslerini daha gür çıkaralım” şeklinde konuştu. Sedefçi, Edirne Belediyesi olarak Edirne'nin menfaatlerini ön planda tuttuğunu ifade ederek “Burada siyaset yok. Edirne ve kadınların menfaatleri var. Sizlerin her türlü projesinde her zaman desteğe hazırız” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN