İnşaat zirvesi gerçekleştirildi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ve İstanbul Verimli işadamları Derneği (İVİAD) üyeleriyle ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.03.2013 12:46:00 0
İnşaat zirvesi gerçekleştirildi
TİCARET KÖPRÜSÜ KURSUK
İVİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ikili görüşmelerde İnşaat ve İnşaat Malzemeleri üzerine görüşmelerde bulunuldu. Programda konuşan İVİAD İnşaat Komitesi Başkanı Fatih Açık programda yaptığı konuşmada burada gerçekleştirilen program ile bölgesel ticaret Köprüsü kurduklarını belirterek, TAGİD ve İVİAD üyesi iş adamları ile gerçekleştirdikleri ikili iş görüşmelerinin hayırlara vesile olmasını diledi. TAGİD İnşaat Komitesi Başkanı Fikri İşbilir, TAGİD’in etkin ve güçlü yapısı ve üyelerinin ileri derecedeki müteşebbisliğine katkı sağlamak adına Trakyalı iş adamlarının farklı coğrafyalara açılmasını hedeflediklerini anlatan İŞBİLİR, TAGİD' in bu doğrultuda TUSKON’la birlikte hem Türkiye, hem de diğer ülkelerde iş adamlarının bir araya gelmesini sağlayan iş zirveleri, ticaret ve yatırım heyetleri gibi faaliyetlerde yer aldığını söyledi.

FABRİKA ZİYARETLERİ İLE SON BULDU
TAGİD üyeleri ile bir araya gelen Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, “Müşteri memnuniyeti eksenli çalışmaların yapılması artık ülkemizde kalite oluştu. Bundan sonraki süreç müşteri diyalogları ile müşteri memnuniyeti esaslı olacak. Firmaların çağa ayak uydurması gerekiyor. Artık teknolojin her türlüsünü inşaatlarınızda uygulayabilecek. Artık alıcı her ayrıntıya dikkat edecek” dedi. Program Dumankaya Vizyon Yapı ve Alkan Mermer ve Granit Fabrikası ziyaretleri ile son buldu.
 
Haber / Cihangir ARIK