Milleti seninle kandırmayı deneyecekler

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 92. yıldönümünü dün yaptığı yazılı açıklama ile kutladı.

GÜNDEM 13.03.2013 12:37:00 0
Milleti seninle kandırmayı deneyecekler
MİLLİ MARŞIMIZI AYAKLAR ALTINA ALANLAR ÇIKIP MESAJ VERECEK
Mehmet Akif Ersoy’un büyük bir şair olduğunu belirten MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, “Bugün Milli Marşımızın kabul edilişinin 92. yıldönümüdür” dedi. Bugün birilerinin çıkıp muhabirlere pozlar vererek İstiklal Marşı’nın 92. yıldönümünü kutlamak amacıyla mesajlar vereceğini söyleyen Varol, “Kimler mi mesaj verecek? Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşımızı ayaklar altına alanlar ve onları alkışlayanlar bu mesajları verecek. Büyük Atatürk'ün Nutuk'unu her alanda lanetlemelerine rağmen, şov olsun diye okullarda kameralar önünde Atatürk'ün Nutuk'unu dağıtanlar bu mesajı verecek. Yüzlerce kadının öldürülmesine göz yumup da, Kadınlar Günü’nü kutlayanlar bu mesajı verecek” diye konuştu.

SENİ BİZE ANLATANLAR RİYA ÇUKURUNDALAR
Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a hitap eden Hayri Varol, “Ey Büyük Şair. Böylesi bir riya ve kandırmaca ortamında yazdığın büyük marşın kabul ediliş yıldönümünü, nasıl kutlamak gerektiğini bilemiyoruz. Üstelik sen de yoksun. Üstelik, seni bize anlatan, tanıtanlar da riya çukurunda yer almışlar. Bu kez mazlum milleti seninle kandırmayı deneyecekler. Yine de korkmayalım mı? Sönmez mi bu şafaklarda yüzen al sancak?” şeklinde konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ