İşbirliği Platformu’nda buluştular

Avrasya İşadamları Derneği (AVİAD) 560 üyesine yönelik Tanışma ve İş Birliği Platformu organize etti. Fatih Üniversitesi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda 65 firmanın stand açt

GÜNDEM 13.03.2013 12:30:00 0
İşbirliği Platformu’nda buluştular
TİCARİ DİYALOG ARTIRILDI
Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Üyesi 20 işadamının onur konuğu olarak davetli olduğu programda Stantlar ziyaret edildi. İkili görüşmeler yapıldı. İstanbul firmaları ile Çerkezköy Firmaları arasında ticari diyaloglar arttırıldı. ÇESİAD Üyesi İmpala Asansör Erdem Fersah stant açarak programa katıldı.
 
TABLO HEDİYE ETTİ
Foruma ÇESİAD Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Yeğin, Abdulgani Yüce ve Süleyman Ak’ın yanı sıra Üyeler Yılmaz Yavuz, Binnet Öztürk, Erdem Fersah, Abdurrahim Atbaşı, Doğan Hasan, Mehmet Kara, İlhan Çalışkan, Vedat Özkan ve Komite Sekreteri Fatih Balta katıldı. Marifed ve Tuskon’a bağlıolan AVİAD ve ÇESİAD üyeleri programdan memnun ayrıldı. Program sonunda ÇESİAD Yapı Komitesi Başkanı Tuncay Yeğin AVİAD Yönetim Kurulu Başkanına Ebru Sanatının icra edildiği bir tablo hediye etti.
 
Haber / Cihangir ARIK