Okullara ödülleri verildi

Çerkezköy Kipa’nın merkez olarak seçildiği bölgede önceki gün 14.30 - 17.30 saatleri arasında 'Kipa ile okullara destek' kampanyası kapsamında etkinlik ve ödül töreni düzenlendi.

GÜNDEM 12.03.2013 11:11:00 0
Okullara ödülleri verildi
 FİŞ TOPLADILAR
"Kipa ile okullara destek" kampanyasının ödülleri 500 TL ile 7 bin TL arasında Kipa’dan hediye çeki olarak değişiyordu. Önceki gün düzenlenen etkinliğe fiş tutarı en az 20 TL olmak şartıyla kampanyaya sistemden giriş yapan okullar katıldı. Kampanya ile ilgilenen okullar öğretmen-veli ve öğrencilerine duyuru yaparak fiş toplamaya başladı ve toplanan fişler okullar tarafından sisteme girilerek kaydedildi. Fişlerin alındığı Kipanın kod numarası-saati-tarihi-fiş numarası ve alış veriş miktarının sisteme ayrı ayrı giriş yapıldığını ifade eden yetkililer, okulların aynı zamanda kağıtların geri dönüşümü ve çevre kirliliğini önleme konusunda katkıda bulunmuş olduklarını belirtti.
 
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kampanyanın 31 Ocak’ta sona erdiğini belirten yetkililer, Çerkezköy ve Çorlu’dan kazanan okullar için önceki gün Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ın da katıldığı törenle ödülleri verildi. Atakent İlköğretim Okulu, Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu ve Raif Dinçkök İlköğretim Okulu’na 7 bin TL, Nurullah Narin İlköğretim Okulu ve Melahar Kozar İlköğretim Okulu’na 2 bin TL, 75. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Mevlana İlköğretim Okulu, Özel İdare İlköğretim Okulu, Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu, İrfan-Fatma Mandalı İlköğretim Okulu, Vali Şenol engin İlköğretim Okulu, Vakıflar İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Gazi İlköğretim Okulu’na 500’er TL ödül verildi. Törende okullardan gelen müdür, müdür yardımcıları,öğretmenler ve öğrenciler eğlenceli saatler geçirdi. Balon patlatma, gangnam style dansı, resim yapma, ürün toplama gibi oyunlar düzenlenirken, oyunlarda 1.sırayı alan öğrencilere 25 TL değerinde Kipa alış veriş çeki hediye edildi. Ayrıca günün en büyük sürprizi kampanyaya katılan tüm ollardan ihtiyaç sahibi 3’er öğrenciye de 200 TL’lik Kipa alışveriş çeki hediye edildi.
 
Haber / Gökhan TEKER