Kapaklı da Atalarına yürüyecek

Her ilçeden 2 kişinin katılacağı 57. Alay’ın, Tekirdağ’da 19. Fırka Komutanı Mustafa Kemal tarafından kurulan bir Alay olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, “Bu za

GÜNDEM 12.03.2013 11:02:00 0
Kapaklı da Atalarına yürüyecek
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 57. Alay Yürüyüşü Komitesi, etkinliği genişleterek ilçelerden de 2’şer temsilciyi ekibe dâhil ediyor. Bu kapsamda Elmas Tarcan ve Caner Başoğlu 57. Alay Yürüyüşü’nde Kapaklı’yı temsil edecek.
 
HER İLÇEDEN 23 KİŞİ DAHA KATILACAK
57. Alay Yürüyüşü Komitesi’nin 14 Mart-18 Mart 2013 tarihleri arasında bu yıl 3. kez Tekirdağ’dan Çanakkale’ye yürüyeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, “Komite bu yıl etkinliği biraz daha geniş kapsamlı tutmuş. Bu yıl yürüyüş ekibinde Tekirdağ Merkez’den 18 kişi, Namık Kemal Üniversitesi’nden 24 kişi ve bütün ilçelerden de 2’şer temsilci yer alacak. Bu kapsamda Elmas Tarcan ve Caner Başoğlu adlı vatandaşlarımız 57. Alay Yürüyüşü’nde Kapaklımızı temsil edecek” dedi.
 
SAVAŞI’NIN KADERİNİ BELİRLEYEN 57. ALAYDIR
Yürüyüşün 14 Mart günü saat 09.00’da Tekirdağ Valiliği önünden başlayacağını belirten Aziz Özkan, 57. alay Yürüyüşü Komitesi’nin 18 Mart günü saat 14.00’da Çanakkale’de Tören Alanı’nda yerini alacağını ifade etti. Böylesine bir etkinliğe Kapaklı Belediyesi olarak destek vermekten gurur duyduklarını belirten Belediye başkan yardımcısı Aziz Özkan, “57. Alay, Çanakkale Savaşı’nın kaderini belirleyen alaydır. Belediye olarak bu tür etkinliklerde her zaman yer alıyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ