Kaza değil vahşet

Kapaklı Saray karayolunda dün sabah saatlerinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada ortalık can pazarına döndü. Kazada yaralanan 17 kişi Çerkezköy ve Saray’daki hastanelere kaldırılarak tedavi alt

GÜNDEM 11.03.2013 19:45:00 0
Kaza değil vahşet
Kapaklı-Saray Yolu’nda dün sabah saatlerinde 3 araç birbirine girdi. 

MİDİBÜSÜ FARK EDEMEDİ
Kaza dün saat 10.20’de Özlem Petrol’ün ilerisinde meydana geldi. Kapaklı’dan Saray istikametine seyir halinde ilerleyen ve sürücüsü öğrenilemeyen 59 M 8555 plakalı Kale Birlik midibüsünün lastiği patlayınca şoför midibüsü yol kenarına çekti. 34 GA 0026 plakalı beton mikseri ile seyir halinde olan Engin Polat, midibüsü fark edemeyince büyük bir hızla arkadan çarptı.
 
 
 

TARLAYA SAVRULDU
Çarpmanın şiddetiyle içersinde yolcular bulunan midibüs yol kenarında bulunan tarlalık alanı savrulurken, 59 UK 324 plakalı kamyonet de kazaya karışan 34 GA 0026 plakalı tıra arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazanın ardından midibüste bulunan yolcular yaralı olarak araçtan çıkarak tarlada yardım beklemeye başladı.
 
 
 
 
ÇERKEZKÖY VE SARAY’DAKİ HASTANELERE KALDIRILDILAR
Kazada yaralı sayısının fazla olması nedeniyle Çerkezköy 112 acil servis ekiplerinin yanı sıra Çerkezköy’deki özel hastaneler ve Saray’daki 112 ekibinin ambulansı da kaza yerine sevk edildi. Kazada yaralan Kerim Çelik (28), Nuray Kazak (30), Ayhan Özel (18), Gülben Özel (15), Sümeyye Yavaş (19), Hüseyin Ildız (33) Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Onur Öztürk (33), Gürkan Erdinç (26) ve Mehmet Ağaoğlu (80) da Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Yıldız (25) ve Koray Kaymak (27) Özel Çerkezköy Hastanesi’ne kaldırılarak Tedavi altına alınırken, diğer 6 yaralı ise ambulanslarla Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
 
YOL 2 SAAT ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI KALDI
Kaza nedeniyle Kapaklı Saray yolu trafiğe kapanırken kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yaklaşık 2 saat sonra yeniden araç trafiğine açıldı. Yaralıların hastanelerde tedavileri devam ederken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ