Okuma salonunu ziyaret ettiler

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş kadınları komisyonu ve Lüleburgaz İşadamları Derneği (LİAD) İş kadınları komisyonundan Çorlu Sağlık Mahallesinde şuan yaklaşık

GÜNDEM 11.03.2013 14:37:00 0
Okuma salonunu ziyaret ettiler
EL BİRLİĞİ İLE GETİRMELİYİZ
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komitesi Başkanı Selda Er, Okuma salonu Öğretmenlerine “Sizin gibi güzel insanların çocuklarımızın okumalarına yapmış olduğunuz fedakâr çalışmalarınızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi. Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komitesi Başkanvekili Gülçin Bababoğlu da “Hep birlikte çalışarak, gençlerimizi yarınlara yetiştirmeliyiz. Dünya üzerinde çok güçlü bir toplum, güçlü bir Türkiye olarak bize bırakılan bu mirası en güzel noktaya el birliğiyle getirmeliyiz” diye konuştu.
 
DAHA ÇOK UĞRAŞMALIYIZ
Liad iş kadınları komisyonu Başkanı Şükran Erçetin “Burada TAGİD olarak güzel bir çalışmaya imza atmışsınız. Bizde liad olarak bu projeyi roman vatandaşlarımızın olduğu bölgede açmayı planladık. TAGİD ‘in bu çalışması bize örnek oldu emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer “Okuma salonuna gelen öğrencilerimizin başarısı her geçen artıyor. Öğrencilerimizin başarısı gelecek adına çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Burada yapılan çalışmada elde edilen güzellikler bize gösterdi ki bu konuda daha çok uğraşmamız gerekiyor” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN