Başarılı zabıta personelleri, sertifikalarını aldı

Kırklareli Belediyesi tarafından Zabıta Müdürlüğü personeline hizmet için eğitim verildi. Eğitimin tamamlanmasının ardından dün saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda sertifika töreni düzenlend

GÜNDEM 11.03.2013 14:19:00 0
Başarılı zabıta personelleri, sertifikalarını aldı
FAYDALI GEÇTİ
Eğitime gösterilen ilgiden dolayı personeline teşekkür eden Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, personelinin vatandaşlara daha iyi hizmet vermesi gerektiğini belirtti. Eğitime katılan Belediye Zabıta personelleri eğitimin oldukça verimli şekilde geçtiğini, Hayvan Haklarını Koruma Kanunu, Kabahatler Kanunu, Belediye Kanunu, İmar Kanunu Kat Mülkiyeti Kanunu, Zabıta Yönetmeliği, Tüketici Haklarını Koruma Kanunu, İş yeri Açma ve Çalışma Yönetmeliği konuları hakkında düzenlenen seminerden fazlası ile faydalandıklarını söylediler.
 
 20 PERSONELE SERTİFİKA VERİLDİ
Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan: "Hizmet içi eğitim seminerleri her zaman personele artılar kazandırmıştır. 2 hafta süren seminerler sayesinde öğrenilen teorik bilgiler uygulamada fazlası ile yarar sağlayacaktır. Eğitime katılan bütün personelin değerli bilgiler edindiğini ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye çalışacaklarını biliyorum” dedi. Konuşmaların ardından 20 Belediye Zabıta personeli sertifikalarını aldı.
 
Haber / Gökhan TEKER