Dokuzcan’dan belediyeye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından organize edilen etkinliğe katılmak üzere Tekirdağ’a geldi.

GÜNDEM 11.03.2013 13:57:00 0
Dokuzcan’dan belediyeye ziyaret
MUTLULUK DUYDUM
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Valilik Kültür Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirildi Toplantının açılışında konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarını belirterek, “Kadınlarımız bizim başımızın tacı. Toplumun her alanında kadınlarımızı görmek istiyoruz. Bu anlamda Tekirdağ Belediyesi olarak birçok etkinlik yaptık bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek. Kadın Kolları Genel Başkanımızı da Tekirdağ’da görmekten mutluluk duydum” dedi.
 
GÜÇLÜ KADIN ÖRGÜTLERİNİN ÖNEMİ
Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kararağaç’ta bir konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindiler. Konuşmaların ardından CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, ‘Yerel ve Genel Seçimlere giderken güçlü kadın örgütünün önemi’ konulu bir konuşma yaptı ve kadının siyasetteki önemine değindi.
Etkinliklere CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı Emre Kervancılar, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.
 
Haber / Cihangir ARIK