PERYÖN’den kadınlar günü eğitimi

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi 2013 yılında kadınlar gününe özel kadınlara ücretsiz olarak “Stres, Motivasyon ve Algılar” eğitimini gerçekleştirdi.

GÜNDEM 11.03.2013 13:54:00 0
PERYÖN’den kadınlar günü eğitimi
 Simya Eğitim Danışmanlık Firması Eğitmeni Kağan Ünver tarafından verilen eğitim 9 Mart Cumartesi günü PERYÖN Trakya Şubesi Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu başkanı Özber Çetin’in açılış konuşması ile başlayan eğitim katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yüzde doksanını kadınların oluşturduğu eğitime ellinin üzerinde PERYÖN Üye ve gönüllüsü katılım gösterdi. Açılış konuşmasında derneğin 2012 faaliyetleri hakkında bilgi veren Çetin, önümüzdeki programların bölgeye yararlı ve katılımcıları yakından ilgilendirecek etkinlikler olacağını ifade etti.

İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI
15 Mart’ta yine PERYÖN Seminer Salonunda yapılacak olan “Yönetici Adayları İçin Yönetim Teknikleri” eğitimini gerçekleştireceklerini belirten Çetin, sonrasında 19 Mart’ta Salı Buluşmalarında “İşe İade Davaları”nı konuşacaklarını belirtti. Mayıs ayında yapılacak olan PERYÖN Trakya II. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Zirvesi’nin önemini anlatan Çetin, 4 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinliğin sınırlı katılım ile gerçekleşeceğini katılımcıların kayıt için özen göstermelerini belirtti. Ayrıca çok yakın zamanda Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenecek olan İnsan Kaynakları Uzmanlık programının gerçekleşeceği müjdesini de verdi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
PERYÖN Trakya tarafından 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle tüm katılımcı kadınlara çiçek takdimi yapıldı. Yoğun katılım ile başlayan eğitim toplantısı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. PERYÖN Başkanı Özber Çetin, PERYÖN’ü bu gibi günlerde yalnız bırakmayan, üye ve üye olmayan herkese teşekkür etti.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN