Gizli Kalemler ödüllendirildi

Çorlu Belediyesi, Kadın Sosyal Hayatını ve İnceleme Derneği Çorlu Şubesi (KASAİD) ve Çorlu Kent Konseyi Toplum ve Sosyal Dayanışma Gurubu’nun işbirliğiyle gerçekleştirilen “Gizli Kalemler - KadÄ

GÜNDEM 11.03.2013 13:46:00 0
Gizli Kalemler ödüllendirildi
79 YARIŞMACI KATILDI
Türkiye’nin çeşitli illerinden 79 yarışmacının kompozisyonlarıyla katıldığı yarışmanın sonunda dereceye giren gizli kalemlerin ödüllerini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve eşi Sevinç Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı, Belediye Meclis Üyeleri; Fatma Gürel, Ayşe Eroğlu, Semanur Özay ve Handan Var, KASAİD Çorlu Şubesi Başkanı Feray Karagöz takdim etti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, yarışmacılar kadın sorunlarını dile getirdiler. Bu yarışmaya gönderilen yazıları daha sonra profesyonel bir editöryal çalışmayla kitap haline getireceğiz. Ünlü sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın da kendi yazılarıyla bu kitabın hazırlanmasına katkıda bulunacaklar. Önümüzdeki yıllarda sizlerle daha geniş kapsamlı etkinliklerde bir araya gelebilmeyi diliyorum” dedi.
 
ÖDÜL VE HEDİYE VERİLDİ
Gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara ve tüm katılımcılara çeşitli ödül ve hediyeler verildi. Yarışmada Yağmur Yüce birinci, Zeynep Ateş ikinci ve Nazlı Bilgiç üçüncü olurken, Yurdagül Kocataş, Zeki Aydoğan, Gülşen Doğan, Esra Saran Özoğuz, Duygu Engin, Fatma Akın ve Ayşegül Eskici mansiyon ödülü almaya hak kazandı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN