Tartışma kavgaya dönüştü

Çerkezköy’de önceki gece saat 02.30’da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ile Özcan Sokak’ta bulunan Çerkezköy İş Adamları lokali işletmecisi arasında çıkan sözlü tart

GÜNDEM 10.03.2013 19:20:00 0
Tartışma kavgaya dönüştü
TARTIŞMA BAŞLADI
Veliköy’de bulunan Köşk Müzikhol’ün sahibi olan ve aynı zamanda Çerkezköy İş Adamları Lokali’ni işleten Ercan Düzgün (36) ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Ercan Düzgün,Köşk Müzikhol’deki adamlarına haber verdi. Olay yerine gelen 10 kişilik grup, taşlarla Dönmez’e ait ofisin camlarını kırdı.
 
ÖNCE HASTANEYE SONRA KARAKOLA
Birbirlerinden davacı olan taraflar, önce Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline götürüldü. Her iki kişinin de ellerinden yaralandığı kavga sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Dönmez ve beraberindekiler ifadelerinin ardından nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. 2009 yerel seçimleri öncesi de benzer bir olayla gündeme gelen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, AK Partili bir yöneticinin Kapaklı’da içki içişinin fotoğrafını çektiği için bir komplo ile karşı karşıya olduğunu savundu. Olayın  ardından Cumartesi günü saat 17.30 sıralarında bir grup, Metin Dönmez’in ofisinin önüne gelerek tehditler savurunca, Metin Dönmez, polisten yardım istedi. Dönmez’in polisi aramasının ardından grup kayıplara karışırken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken olay esnasında lokalde Çerkezköy’ün birçok tanınmış iş adamı ve siyasetçinin olduğu söylentisi ise olayın bir başka boyutunu gözler önüne serdi.
 
Haber / Şaban KARDEŞ