Hanımeli Pazarı açıldı

Tekirdağ Belediyesi ve Tekirdağ Kent Konseyi’nin ortaklaşa organize ettiği proje sonucu hayata geçirilen Hanımeli Pazarı törenle açıldı.

GÜNDEM 8.03.2013 20:47:00 0
Hanımeli Pazarı açıldı
PROJELERİ HER ZAMAN DESTEKLEDİK
Tekirdağ Belediyesi Perakendeci Hali yanında kurulan pazarın açılışında Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu birer konuşma yaparak başta Tekirdağ Belediyesi Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç olmak üzere hanımeli pazarının oluşmasından emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılışta konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da Tekirdağ Belediyesi olarak kadınların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimizde pasif durumda olan kent konseyi aktif hale getirdik. Sürekli proje üreten bir konuma getirdik. Kent konseyimizin ürettiği projeleri her zaman destekledik. Hanımeli pazarımız da bunlardan bir tanesi. Tamamen belediyemizin atölyesinden kendi imkanlarımızla ürettiğimiz kabinlerde kadınlarımız elişi ürünlerini satma ve ev ekonomisine katkı sağlama imkanına kavuştular” dedi.
 
AÇILIŞI YAPILDI
Konuşmaların ardından Hanımeli Pazarının açılışı Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Eşi Münevver Dalgıç, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sema Kendirci Uğurman, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker ve Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral tarafından yapıldı.

Haber / Ahmet KILAVUZ