Sen yarışmayı, sanat dünyası da seni kazandı

Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın TV8’de yayınlanan Seda’nın Dünyası adlı televizyon programı kapsamında gerçekleştirilen ses yarışmasında Türk Halk Müziği kategorisinde 1. olan Kapaklı?

GÜNDEM 8.03.2013 16:08:00 0
Sen yarışmayı, sanat dünyası da seni kazandı
Kapaklı’nın sesi Gökhan Meneşe, kendisine destek veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİ
Türk Halk Müziği kategorisinde katıldığı Ses Yarışması’nı kazanmasında Kapaklı Belediyesi’nin büyük payı olduğunu belirten Meneşe, “Yerel basından takip ettiğim kadarıyla Başkanımız da televizyon başından yarışmayı takip ederek desteklerini esirgemedi” dedi ve Başkan Mandalı’ya teşekkür etti.
 
“YAKLAŞAMADILAR BİLE” 
Ses yarışmasında en yakın rakibinin oy oranının yüzde 20 civarında olduğunu anımsatan Gökhan Meneşe, “Başta Kapaklı halkı olmak üzere tüm Türkiye öyle bir destekte bulundu ki yüzde 57,2 oranında oy alarak kendi kategorimde 1. oldum. Yarışmanın diğer kategorilerinde benim yüzdelik dilimime yaklaşabilen dahi olmadı” dedi.
 
TÜRKİYE’NİN EN TAZE İLÇESİNDEN GELDİM”
Yarışmanın ardından TV 2000 programına katıldığını söyleyen Gökhan Meneşe, “Programda benim için yapılan anonsta Çerkezköy’den geldiğimi söylediler. Ben de bunun üzerine eğer birkaç ay önce programlarına katılsaydım, Türkiye’nin en büyük beldesinden geldiğimi söyleyeceğimi, fakat bugün Türkiye’nin en taze ilçesinden geldiğimi ifade ettim” şeklinde konuştu.

“TÜRK HALKI SANA SAHİP ÇIKTI”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İrfan Mandalı, “Kapaklı’nın sesi Gökhan Meneşe, elde ettiği birincilikle ilçemizin gurur oldu. Kapaklı’yı tüm ülkeye tanıttı. Para verseniz böyle bir reklam yapamazsınız” dedi. Meneşe’nin elde ettiği başarıda kendisine destek verenlerden çok, yeteneğinin etkili olduğunu belirten Mandalı, “Performansınla Türk Halk Müziği’ni en güzel icra eden sanatçılardan biri oldun. Gururumuz oldun. Türk halkı sana sahip çıktı ve 1. olmanı sağladı” dedi.
 
“ÇİZGİNİ DEĞİŞTİRME”
Gökhan Meneşe’ye nasihatte bulunan Başkan Mandalı, “Çizgini değiştirme. Müzik dünyasındaki duruşunu koru. Kendini sürekli geliştir. İnşallah Kapaklı halkı seni çok daha iyi noktalarda görecektir. Sen yarışmayı kazandın, sanat camiası da seni kazandı” dedi. Gökhan Meneşe ziyarette Başkan İrfan Mandalı’ya çiçek verirken, Başkan Mandalı da başarılarının devamını diledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ