Bir Girişimcilik Örneği Silk and Casmire konferansı düzenlendi

İşkadını ve Yazar Ayşen Zamanpur, Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Girişimcilik Topluluğunun organize ettiği “Bir Girişimcilik Örneği Silk and Casmire”

GÜNDEM 7.03.2013 18:37:00 0
Bir Girişimcilik Örneği Silk and Casmire konferansı düzenlendi
 ÖNEMLİ BİR GÖSTERGESİDİR
Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Üstün Geyik, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Kadınlar Gününün yaklaştığına dikkat çekerek, kadınların iş hayatına atılmasının önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. İstanbulluoğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarından bugüne gerek eğitim alanında gerekse iş hayatında kadınların sayısının artması ülkemizin gelişmişlik düzeyinin arttığının önemli bir göstergesidir” dedi.
 
BAŞARILI OLMANIN İPUÇLARI
“Dünyayı fetheden kaşmirci” olarak anılan Zamanpur, iş yaşamındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Zamanpur, “Diğer insanların eleştirdiği; ancak sizi öne çıkartacak olan kişisel özelliklerinize sıkı sıkı sarılın. Toplumun akışına uymayın. Kişisel özellikleriniz ile farklı yoldan gidin” diyerek gençlere başarılı olmanın ipuçlarını verdi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN