Siyasi arenadaki önemi arttı

Kendilerini ziyarete gelerek onurlandıran siyasi parti temsilcilerine teşekkür etmek için basın toplantısı düzenleyen Kapaklı Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Atak, 23 Haziran 2013’te derneği

GÜNDEM 7.03.2013 18:31:00 0
Siyasi arenadaki önemi arttı
 Kapaklı Tokatlılar Derneği, kendilerini ziyarete gelen siyasi parti temsilcilerine teşekkür etmek amacıyla dün saat 13.00’da dernek binasında basın toplantısı düzenledi.
 
DEĞERİ ARTTI
Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte değerinin daha da arttığını belirten Kapaklı Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Atak, “1986 yılında köy statüsünde olan Kapaklımız belde statüsüne, 2013 yılında da ilçe statüsüne yükselmiştir. Kapaklı’nın ilçe olması ile siyasi arenadaki önemi de artmış oldu” diye konuştu.   
 
ZİYARETLERİYLE BİZİ ONURLANDIRDILAR
Başta aslen Tokatlı olan Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel olmak üzere tüm siyasi partilerin derneklerinden hiçbir desteği esirgemediğini ifade eden Bekir Atak, “Tüm siyasi parti temsilcilerine bizleri ziyaret ederek onurlandırdıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
 
PİKNİK ORGANİZASYONU YAPACAĞIZ
Kapaklı Tokatlılar Derneği olarak 23 Haziran 2013’te derneğin kuruluşunun 2. yıl dönümü kapsamında bir piknik organizasyonu yapacaklarını kaydeden Başkan Bekir Atak, “Şölen havasında gerçekleştireceğimiz piknik etkinliğine tüm siyasi parti temsilcilerimiz, STK’larımız ve tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi. Basın toplantısında söz alan Dernek Yönetim Kurulu üyesi Salih Bezgin de “Tüm siyasi parti kuruluşları derneğimizi ziyaret etti. Derneğimizi onurlandırdıkları ve destek verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
11 ÜNİVERSİTELİYE BURS VERİLİYOR
İki hafta sonra Dernek çatısı altında bir çiğ köfte partisi düzenleyeceklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Atak, hemen akabinde de bir kahvaltı organizasyonu yapılacağını belirtti. Tokat’ın yerel sanatçılarından Eryılmaz tarafından Kapaklı’da bir de konser verileceğini müjdeleyen Atak, Tokatlılar Derneği’nin faaliyetlerine tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunan dernek yönetimi, ayrıca ilçedeki 11 üniversite öğrencisine de burs imkanı sağlıyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ