Tekirdağ Belediye Meclisi toplandı

Tekirdağ Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Başkanlığından Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

GÜNDEM 7.03.2013 18:27:00 0
Tekirdağ Belediye Meclisi toplandı
ARTIK BÜYÜKŞEHİR GİBİ ÇALIŞIYORUZ
Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç meclis öncesinde belediye çalışmaları ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Tekirdağ Belediyesi’nin artık büyükşehir gibi çalıştığını ifade eden Başkan Dalgıç, “Yürürlüğe giren kanun ile birlikte artık kapanan belde belediyelerinin meclis kararları da onay için bize geliyor. Bu zanamda zaten yoğun olan çalışma tempomuz daha da arttı. Ayrıca son bir hafta içerisinde 2 bakanımızı ağırladık. Ayrıca milletvekillerimiz ve işadamlarımızın ziyaretleri oldukça arttı. Tekirdağ artık cazibe merkezi olmuş durumda. Tekirdağ Belediyesi olarak biz de gece gündüz Tekirdağ için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 
FESTİVAL TARİHİ BELİRLENDİ
Meclis toplantısında ayrıca bu yıl 49.’su gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Kiraz Festivali’nin bu yıl 12-16 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenmesine karar verildi. Toplantıda ayrıca birimlerden gelen evraklar görüşülüp karara bağlanırken, bazı evraklarda görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ