Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetten dolayı üzgünüz

Hafta sonunda evinde lider Sultanbeyli Belediyespor’a mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini alan Tekirdağspor’da Başkan Gürsel Erbap karşılaşmayı değerlendirdi.

SPOR 6.03.2013 18:43:00 0
Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyetten dolayı üzgünüz
Karşılaşmanın zorluk derecesine değinen Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap “ Hafta sonu sahamızda oynanan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması ligin en güçlü iki ekibinin mücadelesine sahne olmuştur. Karşılaşmanın ilk yarısı rüzgârın etkisiyle rakip takımın kontrolünde ve üstünlüğünde geçmiş olsa da ikinci yarı sporcularımız toparlanarak önce oyunda ki dengeyi ve ardından üstünlüğü ele geçirerek maçı kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydular” dedi.
 
“TARAFTAR SAHİP ÇIKTI”
Sultanbeyli Belediyespor takımını aldıkları galibiyetten ötürü kutlayan Erbap “ Bundan önceki haftalarda olduğu gibi bu haftada da stadyumu tıklım tıklım doldurarak maç boyunca desteklerini sürdüren taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Taraftarımızın maç sonunda takımlarını sahiplenerek destek vermesi bizlerin en büyük sevinç kaynağı olmuştur. Kendilerine buradan şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.
Maç esnasında maalesef istemediğimiz bazı münferit olaylar yaşanmıştır. Sonuç her ne olursa olsun stadyumdaki bazı kişilerin bu tür tahriklere kapılmadan sükûnet içerisinde takımlarını desteklemelerini beklerdik” dedi.

“ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRACAĞIZ”
Sezon başından bu yana hakemler hakkında konuşmamayı prensip haline getirmiş bir kulüp olduklarını ifade eden Erbap “Bu tür konuşmaların Türk sporuna hiçbir fayda getirmeyeceğini düşünüyoruz. Ancak bazen istemesek de bazı hatalar her takımlarda olduğu gibi bizleri de olumsuz etkilemektedir. Lig oldukça uzun bir maraton ve bizler şartlar ne olursa olsun, yönetim, teknik heyet, sporcu şampiyonluğa inanmış bir aileyiz. Bu dakikadan sonra bir aile edasıyla çalışmalarımızı sürdürüp maçlarımızı kazanarak lig sonunda da şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

“BİZLER BU FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMİYORUZ”
Tekirdağspor’un başarısı için bütün imkanları seferber ettiklerini ifade eden Erbap “ Bugüne kadar kısıtlı maddi imkânlarla gözle görülür olan bu başarıyı yakalayan Tekirdağspor ailesi olarak bizler, Tekirdağspor’umuzun eski günlerine kavuşması için taraftarı, sivil toplum kuruluşları ve ilimizin önde gelenlerinin maddi ve manevi desteklerini yakından hissetmek istiyoruz. Elimizde profesyonel lige çıkmamız için büyük bir fırsat varken bizler bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz; ancak az önce de değindiğim gibi bizler aile fertleri gibi bütünleşerek takımımıza sahip çıkmalıyız. Herkes şunu bilmeli ki başarı çok uzak değil, profesyonel lige çıktığımızda her şey çok daha sağlıklı ve Tekirdağ’ımıza yakışır şekilde olacaktır” dedi.