Gönül Elçisi Projesi tanıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; toplumda 'gönüllülük' kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınm

GÜNDEM 6.03.2013 11:47:00 0
Gönül Elçisi Projesi tanıtıldı
GÖNÜL ELÇİSİ OLMAYA DAVET ETTİ
Malkara Kültür Sarayı'nda toplantıya Vali Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve eşi, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ve eşi, kurum müdürleri ve muhtarlar eşleri birlikte katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Malkara Kaymakamı Mahmut Halal "Burada bulunan bulunamayan yardımsever, iyiliksever tüm Malkaralıları gönül elçisi, gönüllerin elçisi olmaya davet ediyorum" dedi.
 
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama; gönül elçiliği ve koruyucu aile ile ilgili bir sunum yaptı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın eşi Hatice Nur Yerlikaya da “Amacımız, kentimizin tüm kesimleriyle; amiri, memuru, esnafı, tüccarı ve yerel yöneticileri ile hep beraber bu projeyi, Tekirdağ kamuoyunun gündemine taşımaktır. Projenin amacının; toplumsal kalkınmayı sağlamak için; el birliği, güç birliği hepsinden önemlisi gönül birliği yaparak, yardıma muhtaç insanlarımıza, toplumun dezavantajlı kesimindeki insanlara el uzatmaktır. Yavrularımızı sıcak, özlemlerini duydukları yuvalarına hepsini kavuşturana dek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek. Tekirdağ 5700 civarında Gönül Elçisi ile 8. Sırada yer almaktadır. Tekirdağlıların bu anlamlı projeyi sahiplenmesi mutluluk verici, ümit verici, tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey çocuklarımız içindir.” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan TEKER