Olumlu getirileri olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı Karaağaç’taki Çerkezköy Ardahanlılar Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 5.03.2013 14:04:00 0
Olumlu getirileri olacak
ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Önceki gün saat 19.00’da gerçekleşen ziyarete CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Erol Özkan, Ahmet Yörük, CHP Karaağaç Belde Başkanı Metin Kantarkıran, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Onur Karahanlar, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven ile partililer katıldı.
 
TANIŞMA TOPLANTISI YAPTILAR
Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek için Karaağaç’a geldiklerini ifade eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “Bundan sonra da birbirimizin yanında olmaya çalışacağız. Hepimiz Kapaklı ilçesi adı altında birleştik” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Karaağaç Belde Başkanı Metin Kantarkıran “Kapaklı belde idi ilçe oldu. Başkan ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Bugün ise partililer ile birlikte tanışma toplantısında bir araya geldik. İlerleyen zamanlarda esnaf ziyaretleri de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“SÜREÇTEN KARAAĞAÇ ETKİLENECEKTİR”
Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlanmasının olumlu getirileri olacağını ifade eden Karaağaç Eski Belediye Başkanlarından Onur Karahanlılar “Meseleye olumlu yönünden baktığımız zaman Karaağaç Kapaklı’ya bağlanarak bir anlamda ilçe olmuştur. Merkez Kapaklı ilçesi oldu. Kapaklı ilçesinin gelişimi ile her adımda Karaağaç olarak biz de payımızı alacağız diye düşünüyorum. Mutlaka gelişme sürecinden Karaağaç etkilenecektir. Dolayısıyla gerçekten Kapaklı’ya bağlı olmamız bizim için sevindiricidir. Kapaklı olarak herkes elinden geldiğince yaşadığı ilçede halka nasıl hizmet edeceğiz diye bununla ilgili fikir alışverişinde bulunacaktır” dedi.
 
“TOPYEKÜN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu toplantıları yapmakta çok geç kaldıklarını ifade eden Karahanlar “Karaağaç belde teşkilatında görev alan arkadaşlar sanki unutulmuşluk içersinde idi. Bir şeyler gelişiyor ama Karaağaç ile ilgili kimse aramıyor sormuyor diyordu. Çok sıkıştığımız zaman soru işaretlerine cevap olarak milletvekilimiz Candan Yüceer’i arayarak bilgi alıyorlardı. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Geçiş sürecinde bürokraside sıkıntılar olabiliyor. Teşkilatlanma açısından sıkıntılar olabiliyorsa dengeler yerine oturduktan sonra bi sorun kalmayacaktır. Tanışmak bu güne kısmetmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kapaklı ilçesi içersinde CHP’nin  başarısı için topyüken mücadele edeceğiz. Bu mücadele sürecinde de sırt sırta ve el ele vereceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
 
Marmara Haber Merkezi