Bakan Müezzinoğlu Kırklareli’nde

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere önceki gün Kırklareli’ne geldi.

GÜNDEM 4.03.2013 08:27:00 0
Bakan Müezzinoğlu Kırklareli’nde
TÖRENLE KARŞILANDI
Kırklareli’nde inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kırklareli’ne gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli halkının yoğun katılım ve ilgisiyle Valilik Binası önünde düzenlenen törenle karşılandı. Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ve vatandaşlar tarafından Valilik Binası önünde karşılandı.
 
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
 Polis Mangasını selamladıktan sonra Valilik Binası’na geçerek Ziyaretçi Defteri’ni imzalayan Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu ve Vali Yaman daha sonra, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ı makamında ziyaret ettiler.  Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, Vali Yaman Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve beraberindeki heyet ile birlikte ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.
 
ZİYARETLERDE BULUNDU
Bakan Müezzinoğlu beraberinde Vali Yaman, Kırklareli Milletvekili Gürşan ve İstanbul Milletvekili Bürge daha sonra Kırklareli girişinde yeni yapılan Bilgiç Royal Otel’in açılışını yaptı. Bakan Müezzinoğlu, Vali Yaman, Kırklareli Milletvekili Gürşan ve beraberindekiler Kırklareli Merkez programlarının ardından Babaeski ve Lüleburgaz İlçelerine geçerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Babaeski Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu ve Vali Yaman, Babaeski İlçesinde inşaatı devam eden Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Babaeski İlçesinde Tansa Düğün Salonu’nda Sivil Toplum Örgütleri ve halkla sohbet etti. Daha sonra Bakan Müezzinoğlu ve Vali Yaman Lüleburgaz İlçesine gitti. İlk olarak Kaymakamlığı daha sonra da İlçede bulunan Devlet Hastanesini ziyaret eden Müezzinoğlu, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde Sivil Toplum Örgütleri ve halkla sohbet etti.
 
Haber / Gökhan TEKER