Kabloların yeraltına alınması bekleniyor

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TREDAŞ) tarafından Kapaklı’da yürütülen elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 28.02.2013 13:20:00 0
Kabloların yeraltına alınması bekleniyor
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Atatürk Mahallesi’nde Hürriyet Caddesi, Tuna Caddesi, Çelen Caddesi, Pınar Bulvarı, Kurtuluş Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde; İnönü Mahallesi’nde Eyüpoğlu Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Eski Cami Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi’nde ve Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi ve Dumlupınar Caddesi’nde elektrik hatlarını yeraltına alan TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
 
ÇALIŞMALAR MART’TA DEVAM EDECEK
Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Alaattin Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ve bağlı sokaklarda elektrik hatlarını yeraltına alacak olan TREDAŞ ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi ve Yaşar Doğu Caddesi arasında kalan sokaklarda da çalışma yapacak. Bahse konu mevkilerdeki çalışmalara Mart ayı itibari ile başlanması planlanıyor.
 
ELEKTRİK DİREKLERİ KALDIRILIYOR
Bir yandan elektrik hatlarını yeraltına alan TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da boşta kalan elektrik direklerini sökerek, Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri yanındaki belediyeye ait alana taşıyor. Vatandaş ise elektrik hatlarının yeraltına alındığı noktalara galvaniz aydınlatma direkleri monte eden TREDAŞ’ın hala çalışmamakta olan aydınlatma direklerine ne zaman elektrik vereceği sorusuna yanıt bekliyor.
 
SIRA TÜRK TELEKOM’DA
Gelişmiş ve gelişmekte olan bölgelerde görüntü kirliliğini önlemek ve çeşitli nedenlerle meydana gelen elektrik kesintilerinin önüne geçmek amacı ile TREDAŞ tarafından yapılan çalışmalar devam ederken, vatandaşlar, asıl görüntü kirliliğine neden olan Türk Telekom’a ait telefon hatlarının yeraltına alınmasını bekliyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ