Demir de AK Parti kervanına katıldı

Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Demir, dün saat 14.00’da AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Binası’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti. Demir’in rozetini AK Parti Çerkezköy İlçe

SİYASET 27.02.2013 16:45:00 0
Demir de AK Parti kervanına katıldı
AK PARTİ ÇATISI ALTINDA BİRLİKTE SİYASET YAPACAĞIZ
Programın açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ yaptı. AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu söyleyen Alaettin Demirbağ, siyasetin insanlara hizmet etme amacı ile yapılması gerektiğini ifade etti. İrfan Demir’in AK Parti’ye geçişini bir katılım olarak değerlendirmenin yanlış olacağını söyleyen Demirbağ, “İrfan kardeşimiz zaten bizden biriydi. Bundan sonraki süreçte birlikte AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bölge için yapılabilecek çalışmalar hakkında birlikte gayret göstereceğiz” dedi. 
 
AK PARTİ CAMİASINA YABANCI DEĞİLİM
Büyük hizmet kervanı içinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren İrfan Demir de, “Yüzü millete ve memlekete dönük samimi ve gönüllü insanların içinde olmaktan onur duyuyorum. Millete hizmet etmekten başka derdi olmayan AK Parti’nin içinde yer aldığım için çok mutluyum” dedi. AK Parti camiasına yabancı olmadığını belirten İrfan Demir, “Biz yıllarca, şuanda AK Parti hükümetinin hayata geçirdiği çalışmaların hayali ile yaşadık. Bugün burada bu camianın çatısı altında bulunmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. 
 
 
 
TÜRKİYE’DE ADETA BİR DEVRİM YAŞANDI
Türkiye’de adeta bir devrim yaşandığını dile getiren İrfan Demir, “Siyasette, eğitimde, sağlıkta, ekonomide devrim niteliğinde gelişmeler yaşanıyor. Her geçen gün daha da gelişen ve büyüyen Tekirdağ’da ise Büyükşehir kanunu ile birlikte bir devrim daha yaşanmış oldu. Başbakanımız öncülüğündeki hükümetimiz Tekirdağ’ı Büyükşehir, Kapaklı’yı da ilçe yaptı. Bize düşen görev ise bu nimetlere, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi’ni ve Kapaklı Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandırarak teşekkür etmektir” diye konuştu. 

SİYASET BELLİ BİR KESİMİN ELİNDE KALIYORDU
Çiçeği burnunda ilçe olan Kapaklı’daki programa misafir Belediye Başkanı olarak katıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise siyasetin zor bir zanaat olduğunu kaydetti. Bir kere siyasete girdikten sonra kopmanın mümkün olmadığını belirten Ertem, “AK Parti öncesinde insanların gözünde siyaset, ikiyüzlü, güvenilmez, kredibilitesi düşük bir mecra olarak görülüyordu. Hal böyle olunca dürüst insanların siyasete girmeleri de zorlaşıyor, siyaset belli bir kesimin elinde kalıyordu” dedi.
 
7 MİLYON ÜYE UZAYDAN GELMEDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel yetenekleri çerçevesinde AK Parti hükümeti tarafından yapılan çalışmalarla insanlardaki siyaset algısının zamanla değiştiğini ve insanların siyasetçilere olan güveninin arttığını ifade eden Ali Ertem, “AK Parti’nin 7 milyon üyesi uzaydan gelmedi. Dürüstlüğe, doğruluğa inanan, ülkesine hizmet etmek isteyen herkes AK Parti çatısı altında birleşti” şeklinde konuştu. 
 
AKSİ BİR DURUM KİŞİ İÇİN VEBALDİR
AK Parti’nin kapılarının herkese açık olduğunu sözlerine ekleyen Ali Ertem, “Fikri olan, zikri olan, ülkesine, bölgesine hatta mahallesine faydalı olmak isteyen herkes, bunu yapabilecekleri ortamda siyaset yapmakla yükümlüdür. AK Parti, ülkemizi önümüzdeki yüzyıllara lider ülke olarak sokacak tek partidir. Bu nedenle fikri olan herkes AK Parti içinde olmalıdır. Aksi bir durum o insan için vebaldir” dedi. 
 
RESMİ BİR BAŞVURUSU OLMADI
AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda kabul edilebilecek herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Bu işin özü AK Parti’nin Kapaklı’da büyük bir değer haline gelmesidir. 2014’te Kapaklı ve tüm Tekirdağ’a Ak Partili belediyecilik anlayışını getirmek için var gücümüzle birlikte çalışacağız” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın partiye katılmasına ilişkin soruları yanıtlayan Orhan, “Henüz kendisinden resmi bir talep olmadı. Kaldı ki böyle bir talep olsa dahi buna karar verecek olan merci biz değiliz” dedi.   
 
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir için, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Binası’nda düzenlenen katılım törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Osman Aşık, Salih Bezgin, Kenan Efeoğlu ve Ruhi Özden, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Kapaklı Ordulular Dernek Başkanı Fatih Önkol, Kapaklı Tokatlılar Dernek Başkanı Fahrettin Bayırlı, Kapaklı eski Belediye Başkan adayı Akın Yılmaz, çok sayıda esnaf ve partili katıldı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ