Şampiyonluk Kupası’nı biz kaldırmalıyız

Suadiye Belediyespor deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyetin Tekirdağspor Kulübü için büyük önem taşıdığını ifade eden Kulüp Başkanı Gürsel Erbap, “Bugüne kadar oynadığımız

SPOR 27.02.2013 14:32:00 0
Şampiyonluk Kupası’nı biz kaldırmalıyız
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap önceki gün gerçekleştirdiği basın açıklamasında takımın gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
MAÇI BIRAKMADILAR
Üzerinde deplasman baskısı hisseden ve 1-0 geriye düştüğü halde maçı bırakmayarak büyük bir özveri örneği gösteren teknik heyet ve sporcuları kutladığını kaydeden Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, “Bizlere hediye ettikleri üç puan için yönetim kurulu ve tüm Tekirdağspor camiası adına tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ederim. Takımlarını yalnız bırakmamak adına kendi imkânlarıyla Suadiye’ye gelen Tekirdağspor taraftarımıza maç boyunca fair play çerçevesinden çıkmadan takımlarını destekledikleri için şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

ZİRVEYE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK
Elde edilen galibiyet ve haftaya lider giren Sultanbeyli Belediyespor’un kendi evinde puan kaybetmesiyle birlikte zirveye bir adım daha yaklaştıklarını sözlerine ekleyen Gürsel erbap, “Hafta sonu kendi evimizde ağırlayacağımız Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması bu yüzden çok daha büyük bir önem arz etmektedir. Bu dakikadan sonra hepimiz tek vücut olarak takımımızın yanında olmalı ve lig sonunda bu uzun maratonun galibi olarak şampiyonluk kupasını kaldırmalıyız” diye konuştu.
 
TARAFTARLARA ÇAĞRI
Suadiye Belediyespor takımının kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Gürsel Erbap, “Maç boyunca bizleri en iyi şekilde ağırlamak adına yapılan davranışlar dolayısıyla tüm Suadiye Belediyespor camiasına bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Hafta sonu evimizde misafir edeceğimiz Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasına tüm taraftarlarımızı ellerinde ki sarı siyah atkılarıyla takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ