Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nda yüzler gülüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi (TKB2L) 2'nci Tur ilk maçında Pazar günü Mimar Sinan Spor Salonu'nda konuk ettiği Balçova Belediye Termal'i 113-53 mağlup eden Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'nda yüzler gü

SPOR 27.02.2013 14:30:00 0
Edirnespor Kadın Basketbol Takımı
Galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu ve Sportif Direktör Caner Yıllar, galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirerek taraftarın her geçen gün artan desteğine teşekkür etti. TKB2L 2'nci Tur maçlarına farklı  Balçova  Belediye   Termal  galibiyetiyle başlayan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı ara vermeden  Burhaniye  Belediyesi maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, basketbolcularla bir araya gelerek aldıkları galibiyetten ötürü basketbolcuları kutladı.
 
YILLAR: MAÇ SONUNA KADAR AYNI İSTEKLE OYNAMALIYIZ
İkinci Tur müsabakalarında 9 maç daha oynayacaklarını ve bu kapsamda çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Boyacıoğlu, "2 haftada bir Edirne'de oynuyoruz ve bu seyirciyle birlikte coşuyoruz. Bu desteğin artarak devam etmesini diliyoruz" dedi.
Sportif Direktör Caner Yıllar ise; "Bizim için yeniden başlama maçıydı. Çünkü 2'nci Tur maçları her takım için eşit olarak başlıyor. 10 maçtan ilkini oynadık ve her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Önümüzdeki haftaBurhaniye Belediyesi ile deplasmanda oynayacağız ve şimdi artık bu maçı düşünüyoruz. Hafta içinde oynadığımız Lukoil Burgas maçının yorgunluğu üzerimizdeydi. Özellikle o maçlarda çok yorduğumuz Amerikalı oyuncumuz Susan Lester ve Nihan'ı dinlendirme olanağı bulabildik. Daha az şans bulan oyuncularımız da bu şansı genellikle iyi değerlendirdiler. Maçın sonuna kadar aynı niyet ve istekle oynamamız gerekiyor. Sadece son periyottaki oyundan memnum değilim. Ama bunu da düzeltmemiz gerekiyor. Çünkü 6'lı Final oynamayı ve lige çıkmayı hedefleyen bir takım olarak aynı niyet ve isteği 40 dakikaya yaymalıyız" diye konuştu. Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Burhaniye Belediye maçı hazırlıklarına da ara vermeden devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi