Belediye TREDAŞ’ı denetlemeli

Tüm Trakya’da olduğu gibi Kapaklı ve Çerkezköy’de de çeşitli yatırımlarda bulunan TREDAŞ’ın çalışmaları Kapaklı halkının tepkisine neden oluyor. Kazılan yolların onarılmaması,

GÜNDEM 27.02.2013 12:43:00 0
Belediye TREDAŞ’ı denetlemeli
Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Çerkezköy Şube Müdürlüğü tarafından Kapaklı’nın muhtelif noktalarında gerçekleştirilen çalışmaların denetlenmemesi, halkın tepkisine yol açıyor.
 
BOZDUKLARI YERLERİ ONARMIYORLAR
Çiçeği burnunda ilçe olan Kapaklı’nın ana caddeleri ve bağlı sokaklarında elektrik hatlarının yer altına alınmasından memnuniyet duyan ilçe sakinleri, TREDAŞ ekiplerinin tamamlanan çalışmaların ardından bozulan yol ve kaldırımları olduğu gibi bırakmasından şikayetçi. Yolların kazılması sonucu oluşan hafriyatın yol kenarlarında bırakıldığını ve kazılan yolların onarılmadığını söyleyen vatandaşlar, belediyenin bahse konu çalışmaları denetlememesinden şikayetçi.  
 
ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK TEHLİKE
Kapaklı halkı ayrıca cadde ve sokaklarda kaldırılan elektrik direklerinin yerine konulan aydınlatma direklerinin de gelişi güzel bir şekilde monte edilip bırakıldığını belirtti. Galvaniz aydınlatma direklerinin bazılarının altında boşluk olması sebebi ile elektrik kablolarının açıkta kaldığına dikkat çeken vatandaşlar, bu durumun özellikle sokakta oynayan çocuklar için büyük tehlike arz ettiği ifade etti.
 
AYDINLATMA DİREKLERİ YANMIYOR
Yaklaşık 4 aydır devam eden TREDAŞ çalışmaları kapsamında henüz elle tutulur, gözle görülür bir netice elde edilmediğini söyleyen vatandaşlar, “Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi, İnönü Mahallesi Eyüpoğlu ve Eski Cami Caddeleri, Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi’nde aydınlatma direkleri çalışmıyor. Gençlerimiz gece işe giderken zorluk çekiyor. Bu durum semtimizde güvenlik sorunlarının da yaşanmasına neden oluyor” şeklinde konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ