Tekirdağspor yükselişini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor 18. hafta müsabakasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

SPOR 26.02.2013 16:55:00 0
Tekirdağspor yükselişini sürdürdü
Sinan Sipahi Stadyumunda saat 13.30 da başlayan karşılaşmaya konuk ekip etkili bir futbol ile başladı. İlk dakikalardan itibaren Tekirdağspor kalesini abluka altına alan ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor 16.dakikada Gökhan’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Suadiye Belediyespor ikinci gol için Tekirdağspor kalesine yüklendi. Ancak çabuk toparlanan Tekirdağspor 25.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Birol’un golü ile beraberliği sağladı.
 
TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ
Gelen golün ardından kendine gelen Tekirdağspor galibiyet golü için ev sahibi ekibin kalesine yüklendi. Golden beş dakika sonra sahneye çıkan Birol kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek Tekirdağspor’u deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Afyon bölgesi hakemlerinden Ahmet Bayram’ın düdük çaldığı karşılaşmanın 38. dakikasında Suadiye Belediyespor’un kazandığı penaltı atışında Tekirdağspor’un kalecisi Furkan, Suadiye Belediyespor kaleci Rıdvan’ın kullandığı penaltı atışını kurtardı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

36 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor ikinci devrede ataklarını sıklaştırarak beraberlik golü için Tekirdağspor kalesine yüklendi. Rakibini az adamla yakalayan Tekirdağspor 55.dakikada serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Salih mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 3-1 öne geçirdi. Karşılaşmada iki farklı mağlup duruma düşen ev sahibi ekip kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında fark mücadelesi veren Tekirdağspor istediğini elde edemedi. Ev sahibi ekip 81.dakikada Caner’in ayağından bir gol bularak umutlandı. Ancak kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Tekirdağspor bu sonuçla deplasmanda ikinci galibiyetini alarak puanını 36’a yükseltirken, önümüzdeki hafta kendi evinde lig ikincisi Sultanbeyli Belediyespor’u misafir edecek.