Vergi Dairesi heyeti Edirne TSO’yu ziyaret etti

Bu yıl 25 Şubat-1 Mart 2013 tarihleri arasında 24.'sü kutlanan Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan ve beraberinde Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Seyfettin Baysal, İnsa

GÜNDEM 26.02.2013 14:37:00 0
Vergi Dairesi heyeti Edirne TSO’yu ziyaret etti
 AMAÇ BİLİNÇ OLUŞTURMAK
Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, Vergi Haftası'nın geleneksel olarak her yıl kutlandığını belirterek “Vergi Haftası'nın amacı, vatandaşlarımızın vergi yükümlülüklerini gönüllü olarak yerine getirme alışkanlıklarının arttırılması, toplumda ve özellikle yarının mükelleflerinde sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, idare ile mükellef ilişkilerinin uyumlu hale getirilmesidir.Bu amaçtan hareketle Vergi Haftası'nın ilimiz halkının her kesimini kapsayacak şekilde etkinliklerle kutluyoruz" dedi.
 
SIKINTI ÇEKİLMİYOR
Edirne'deki mükelleflerden vergi tahsilatı açısından sıkıntı çekilmediğini söyleyen Aslan, Edirne'deki işadamlarının işleri iyiyse vergi ödemede sorun yaşanmadığını belirterek “Bizler mükelleflerimizden memnunuz, mükelleflerimizde bizden memnun kalsın istiyoruz” şeklinde konuştu.

ÇABALARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Ömer Erakman, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Güler, ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirerek “Vergi bilicinin yaygınlaştırılması nedeniyle gösterdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bu sebeple sizin nezdinizde tüm vergi mükelleflerinin vergi haftasını kutluyoruz” diye konuştu.

Haber / Cihangir ARIK