Vali Yerlikaya öğrencilere konuk oldu

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ebru Nayim Fen Lisesinde gerçekleştirilen 'Öğrenci Sohbetleri Projesi'ne konuk oldu. Fen Lisesine gelen Vali Ali Yerlikaya, okul ö

GÜNDEM 26.02.2013 14:34:00 0
Vali Yerlikaya öğrencilere konuk oldu
HAYATINDAN KESİTLER SUNDU
Öğrencilere, kendi hayatından kesitler sunan Yerlikaya, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Vali Ali Yerlikaya, okullarda uygulanan öğrenci sohbetleri projesinin, faydalı bir uygulama olduğunu belirterek, yapılan çalışmanın öğrencilerle tanışmak, sohbet etmek ve yoğun bir sınav atmosferinde olan sevgili öğrencilerimizin bir nebze olsun ferahlamalarını sağlamada güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.
 
HEDEFİM KAYMAKAMLIK MESLEĞİYDİ
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yerlikaya “Başarınızı neye borçlusunuz” sorusuna da şu şekilde cevap verdi: “Öğrencilik yaşamında hep bir amaç doğrultusunda çalıştım. Orta Okul ve Lisedeki hedefim kaymakamlık mesleğiydi. Beni bu alana yönlendiren öğretmenlerime teşekkür ediyorum” cevabını verdi.  Yerlikaya, hayatta, hedeflere ulaşmada en avantajlı yaşların şu anki yaşlar olduğunu ifade ederek “Sizler bu yaşlarda birçok konuda kendinizi kısıtlayarak ders çalışıyorsunuz, ileride bunun farkındalığını yaşayacaksınız, zaten Fen Lisesinde okumakla da bunu şimdiden yaşıyorsunuz” diye konuştu. Öğrenci sohbetinde okul korosu tarafından da şarkı ve türküler söylendi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN