Milletvekili Yemişçi'den AFAD'a ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyesi Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar ile birlikte TekirdaÄ?

GÜNDEM 26.02.2013 14:23:00 0
Milletvekili Yemişçi
KURUM HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Milletvekili Yemişçi, kuruma gelişinde İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ile birlikte Şube Müdürleri ve personeli tarafından karşılandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü gezen Milletvekili Özlem Yemişçi’ye AFAD hakkında İl Müdürü Recep Erol tarafından bilgi verildi. Recep Erol, AFAD kurumu olarak, kuruldukları günden bu yana hem personel hem de araç ve gereç bakımından makine parklarını çağın teknolojik gelişmelerine uygun olarak yenilediklerini, başarıyı yakalamak için kurumun örnek bir ekip çalışması yaptığını belirtti.
 
ÖRNEK TEŞKİL EDECEK
Milletvekili Özlem Yemişçi ise kurumun afet ve acil durumlara hazırlık bakımından örnek teşkil edecek bir konuma geldiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, afetlere hazırlık bakımından kriz yönetimi yerine risk yönetimi anlayışını benimseyen ve çağın teknolojisine uygun olarak çalışmalarını sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürü başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür etti. Yemişçi “Kuruma geldiğim andan itibaren gördüğüm tertip, nizam ve intizam bizleri çok etkiledi. Yaptığınız bu örnek çalışmalardan dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ