Doğa yürüyüşü düzenlendi

Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonunu hem doğa yürüyüşü hem de bisiklet faaliyeti ile değerlendiren DOÇEK önümüzdeki gü

SPOR 25.02.2013 18:10:00 0
Doğa yürüyüşü düzenlendi
KÖYDE MOLA VERDİLER
Pazar günü Çelebi Köyüne yapılan doğa yürüyüşünde bölgenin doğal güzellikleri yerinde görüldüğü gibi Çanakkale Savaşlarına buradan giden 27. Alay’ın konumu değerlendirildi.  Tarihi değeri yüksek bölgede yürüyen doğa yürüyüşçüleri öğle molasını da muhtar Sadık Topal’ın ev sahipliğinde Çelebi köyünde verdiler.
 
PEDAL ÇEVİRDİLER
Doğa Yürüyüşü yapılırken diğer yandan da 14 kişilik bir bisiklet ekibi Malkara’nın Yaylagöne ve Danişment bölgesinde pedal çevirdi. Ekip “Keşan-Küçükdoğanca-Yaylagöne-Danişment” güzergahını kullanarak turlarını Keşan’da tamamladılar.
 
İLGİ ARTIYOR
DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, doğa sporlarını bölge insanına tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yapmış oldukları faaliyetleri sürdürdüklerini, doğa yürüyüşü, bisiklet gibi etkinliklerin bölgemizin coğrafi yapısına uygun sporlar olduğunu, bu sporlara olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Eşme ayrıca DOÇEK faaliyetlerinin sürekli ve istikrarlı bir şekilde yapıldığını, herkesin bu faaliyetlere katılabileceğini de belirtti.
 
Marmara Haber Merkezi