Yücel, “Görevden kaçmayız”

Marmara Haber Gazetesi’ne yaptığı ziyarette ulusal ve yerel gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, 2014 yerel seçimlerinde Kapaklı’dan Belediye Başkanlı?

GÜNDEM 25.02.2013 16:40:00 0
 Yücel, “Görevden kaçmayız”
Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, dün saat 15.00’da Marmara Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
ŞEHİTLERİ ANDI
Ziyaretinde ulusal gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dr. Özkan Yücel, “26 Şubat 1992’de Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’ndeki Hocalı Kasabası’nda Ermeni canileri ve Rus askerleri 106’sı kadın, 63’ü çocuk olmak üzere toplam 613 Türk’ü katletti. Tarih sayfalarında ‘Hocalı Katliamı’ olarak yer alan bu olayın üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi. ‘Hocalı Katliamı’ nezdinde Türk’e, Doğu Türkistan’dan Balkanlara kadar yapılan tüm soykırımları hatırladıklarını ve şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyleyen Yücel, “Kendini Türk Milleti’nin bir parçası olarak gören herkesin buluşacağı tek adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir” ifadelerini kullandı. 
 
HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIZ
Yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Özkan Yücel, “Teşkilatlarımızın uygun görmesi ve halkımızın desteği doğrultusunda bize verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Ne olursa olsun görevden kaçmayız” dedi. Karaağaç Belediye başkanlığı dönemince gerçekleştirilen hizmetlerden bahseden Özkan Yücel, “Yaptığımız en önemli çalışmalardan biri asayiş ve güvenliğin sağlanması için inşa edilen ve hizmete sunulan Karaağaç Jandarma Karakolu’dur” dedi. Başkan Yücel, Karaağaç Belediyesi’ne başkanlığı süresince itfaiye, sağlık, cenaze ve zabıta birimlerinin de kazandırıldığını kaydetti.
 
KAPAKLI İYİ OKUNMALI
Kapaklı’nın çiçeği burnunda bir ilçe olduğunu söyleyen Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Kapaklı, Karaağaç ve beş köyümüzle bir bütün olarak ele alınmalı ve ilk iş olarak bölgenin öncelikli sorunlarını tespit edilip, bu doğrultuda hizmet verilmelidir” dedi. Kapaklı’nın iyi okunması gerektiğini ifade eden Yücel, “İyi bir planlama yapılması gerekiyor. Gerçekleştirilecek çalışmalar bugünü kurtarmak için değil, önümüzdeki 30 yıl hesap edilerek yapılmalıdır” şeklinde konuştu.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ