Mandalı Giresunlularla kahvaltıda buluştu

Kapaklı Giresunlular Derneği tarafından önceki gün düzenlenen kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Dernekçilik bir kişinin taşın altına eline sokması ile olmaz. BütÃ

GÜNDEM 25.02.2013 12:50:00 0
Mandalı Giresunlularla kahvaltıda buluştu
Kapaklı Giresunlular Derneği tarafından önceki gün saat 10.30’da Erbay Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında kahvaltı düzenlendi.
 
HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI
Kapaklı Giresunlular Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Dernek Başkanı Gökhan Çoban’a üyelerle Giresunluların bir arada toplanması konusunda tavsiyelerde bulundu. Giresunlular Derneği’nin 2. kez kahvaltı organizasyonu yaptığını dile getiren Mandalı, “Ancak burada arkadaşlarımızın eşlerini ve çocuklarını göremiyoruz. Giresunlu ailelerin ve çocukların daha iyi kaynaşabilmesi için bu tür organizasyonlara onları da dahil etmeliyiz” dedi. Giresunlular Derneği’nin sadece tabela olarak kalmaması için bütün üyelerin derneğe destek olması gerektiğini ifade eden İrfan Mandalı, “Dernekçilik bir kişinin taşın altına eline sokması ile olmaz. Bütün üyelerin hep birlikte hareket etmesi, ortak bir payda etrafında toplanmaları gerekir” diye konuştu.

KAPAKLI İLÇE OLDU DA NE OLDU?
Kapaklı’nın ilçe olduğunu anımsatan İrfan Mandalı, “Kapaklı ilçe oldu da ne oldu şeklinde düşünmek çok büyük bir yanlıştır. Bu bir geçiş sürecidir. Şu an hükümet konağı için yer arayışı devam etmektedir. Kaymakamlık için eski belediye binamızı geçici olarak 2 yıllığına tavsiye ettik. Bu doğrultuda sözleşme yapılabilir. Sözleşmemiz bittikten sonra bahse konu alana yer altı katlı otopark ve meydan projesi yapmayı planlıyoruz” dedi. Kapaklı’nın hala belde statüsünde olduğuna dikkat çeken Mandalı, “2014 yerel seçimlerinden sonra ilçe statüsü kazanacağız. İlçe olduktan sonra hükümet konağında görev yapan bütün müdürlükler Kapaklımızda görevlerini icra etmeye başlayacaklardır” ifadelerini kullandı.
 
MANDALI HORON TEPTİ
Başta Dernek Başkanı Gökhan Çoban olmak üzere, dernek yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden İrfan Mandalı, “Bu organizasyonları Allah daim eylesin, Allah onlara güç kuvvet versin. Belediye olarak her zaman derneklerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Derneğimizin kurulmasına öncülük eden, daha sonraki çalışmalara katkı yapan, bu noktaya gelmesinde emeği geçen bütün herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmasının ardından, Giresunlular hep beraber horon teptiler. Başkan İrfan Mandalı da onları yalnız bırakmayarak, horona eşlik etti.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Kapaklı Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programı Dernek Başkanı Gökhan Çoban ev sahipliğinde gerçekleşti. Kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, dernek yöneticileri ve çok sayıda Giresunlu katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ