Yardımseverler yemekte bir araya geldi

Türkiye Yardımsevenler Derneği Tekirdağ Şube yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Dernek tarafından Tekirdağ Karadeniz Mahallesi’nde bulunan “100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokuluna o

GÜNDEM 25.02.2013 11:26:00 0
Yardımseverler yemekte bir araya geldi
 PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda düzenlenen yemeğe okul yönetimi, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın eşi Münevver Dalgıç, Karadeniz Mahallesi Muhtarı Coşkun Değirmenci, veliler, Yardım sevenler Derneği yöneticileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Okul Müdür Yardımcısı Ömer Kahve’nin açılış konuşmasının ardından konuşma yapan okul müdürü Hasan Demir; okula yapılan yardım amaçlı bu yemeğe katılanlara teşekkür etti.
 
MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Gecede, Dernek 2. Başkanı Sabriye Yarapsan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nursen Erken, Neşe Özen, Özlem Özen, Muzaffer Alpdoğan, Canan Mine Börü, Sakine Yüksel, Nuriye Kurt, Sevil Çıkrıkçılı, Emine Vural, Nuray Köseoğlu, Sibel Özbudak, Havva Erben, Şengül Yarapsan ve diğer üyelere plaket ve çiçek takdim edildi. Karadeniz havalarını seslendiren Kemençe ustası Sezai Akyüz ve Karadeniz Folklor ekibi söyledikleri parçalar ve oyunlarıyla katılımcıları coşturdu.
 
Marmara Haber Merkezi