“Edirne için el birliği ile çalışın”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de bürokratlarla kahvaltıda bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Müezzinoğlu, Modavizyon Fabrikası Satış Mağazası'nın aÃ

GÜNDEM 24.02.2013 17:33:00 0
“Edirne için el birliği ile çalışın”
 EDİRNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Açılışta konuşan Müezzinoğlu, Edirne'nin bir marka olduğunu, bunun da tarihi geçmişten geldiğini ifade ederek “Edirne'yi, daha iyi noktaya taşımak için çalışıyoruz” dedi. Müezzinoğlu Edirne'ye yatırım yapanlara her türlü desteği vereceklerini belirterek “Sizlerden istediğimiz; ne olur birlik ve beraberlik içinde olun, birbirinizi sevin, doğduğunuz, büyüdüğünüz bu güzel Edirne'nin zenginliklerini daha iyi noktaya taşıyabilmek için el birliğiyle çalışın. Güç birliği yaparak, daha iyiyi başarabiliriz” dedi.

MARKA ŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK
Edirne'nin 1300'lü, 1000'li yıllarda bir marka olduğunu, Osmanlı'ya başkentlik eden bir kent olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, “Ben inanıyorum ki Edirne önümüzdeki yıllarda bölgenin ve ülkenin marka şehirlerinden biri olacak. Edirnemizin de ülkemizin de yarınları bugünden güzel olsun diyorum” diye konuştu. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin de, fabrikalarında üretilen ürünlerin dünyaya pazarlandığını, üretilen kaliteli ürünlere talebin her geçen gün artığını belirtti. Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Genel Müdür Şahin, fabrikanın satış mağazasının açılış kurdelesini kesti. Mağazayı gezen Bakan Müezzinoğlu, pazarlık yaparak 1000 liraya 3 takım elbise aldı.
 
Marmara Haber Merkezi