Kıbrıs Gazisine doğum günü sürprizi

Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, Topçular Köyünde ikamet eden Kıbrıs gazisi Zeynel Abidin Çakar’ı ziyaret etti. Ziyarete Kofçaz Belediye Başkanı Sayın Nuri Çalışkan ve kurum müdürleri katıl

GÜNDEM 24.02.2013 17:12:00 0
Kıbrıs Gazisine doğum günü sürprizi
 YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Kıbrıs Gazisi Zeynel Abidin Bey ile sohbet eden Kaymakam Özderin gazilerimizin kutsal birer emanet olduklarını belirterek, ziyaretlerde ailelerin sorunlarını dinleyerek bir talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmeye çalıştıklarını, bu tespitler sonucunda devletin sahip olduğu maddi ve manevi imkanlarla bu ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını ifade etti.
 
ŞAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Özderin “Devletimiz ve milletimiz gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca gazimizin doğum gününü kutlar, hasta olan torununa da acil şifalar diliyoruz” dedi. Zeynel Abidin Bey ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Kaymakamımız ve beraberindeki heyet evime kadar gelip beni ziyaret etti. Halimi hatırımı ihtiyacımı sordular. Beni yalnız bırakmadılar. Bu ziyaret benim ve ailem için büyük bir onurdur, sağ olsunlar” diye konuştu.
Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Özderin ve beraberindeki heyet daha köyden sonra ayrıldı.
 
Marmara Haber Merkezi