İso Güvenlik Sistemleri anlatıldı

İso Güvenlik Sistemleri Trakya Bölge Trakya Yetkili Bayii Sinan Yaşar’ın organizesiyle düzenlenen tanıtım semineri Tekirdağ sanayi ve Ticaret Odasında yapıldı.

GÜNDEM 24.02.2013 17:01:00 0
İso Güvenlik Sistemleri anlatıldı
TRAKYA’YA HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM
Tekirdağ Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç’ın katıldığı toplantıya ayrıca, İl Genel sekreteri Mustafa Yel Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Belediye Meclis Üyeleri İlhan İmrak, Vedat Kaçar, Hüseyin Uysal, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ile Elektrikçiler Odası Başkanı Sait İbiş ve birçok oda üyesi ilgi gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Trakya Yetkili Bayii Sinan Yaşar “Doğduğum yer Tekirdağ ve Trakya’ya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.
 
KONTAN ÇIKAN YANGINLARDAN KORUYOR
Toplantıda şirket yetkilileri voltaj kaynaklı hasarların şebeke ve cihazlarda oluşturacağı hasarı önlemek üzere tasarlanan voltaj koruyucu olan Trımbox hakkında detaylı bilgiler verdiler. Seminere katılan elektrikçilerin sorularını da yanıtlayan yetkililer Trımbox’un tüm Türkiye’de hızla yayıldığına dikkat çekerek evleri ve işyerlerini de elektrik kontağından çıkan yangınlardan koruduğunu söylediler. Seminer sonunda katılanlara yemek veren şirket yetkilileri seminerlerin bundan sonra da çeşitli yerlerde devam edeceğini kaydettiler.
 
Marmara Haber Merkezi