Huzurevi Sakinlerinin “Nikah Töreni”

Huzurevinde kalmakta olan, Hasan Tahsin Çetin ve Emine İşcanlı düzenlenen nikah merasimi ile evlendi.

GÜNDEM 24.02.2013 16:56:00 0
Huzurevi Sakinlerinin “Nikah Töreni”
NİKAH ŞAHİTLERİ YERLİKAYA OLDU
Huzurevindeki nikah törenine; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi Münevver Dalgıç, il protokolü ve eşleri, STK temsilcileri ve eşleri, Çorlu ve Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri ile Huzurevi personeli katıldı.  Nikahı, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç kıyarken, şahitliklerini de Vali Ali Yerlilkaya ile eşi Hatice Nur Yerlikaya yaptı.
ÖNCE KINA SONRA NİKAH
Önceki gece Türk örf ve adetlerine göre “Kına Gecesi” yapılan çiftin, ertesi gün de nikah törenleri yapıldı. Nikâh merasiminde, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç; yalnızlığın tasvip edilmeyen bir durum olduğunu belirterek “Birbirleri ile anlaşıp evlenen bu çiftleri tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum” dedi.
 
BAKAN DA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
Nikah şahitliğini yapan Vali Ali Yerlikaya da; “İlerlemiş yaşlarına rağmen bu durumu bir engel olarak görmeden, birbirlerini seven, büyük bir cesaretle de bu işi nihayete erdirerek, mutluluğu yaşayan ve bizlere yaşatan büyüklerimize mutluluk, sıhhat ve afiyet ile uzun ömürler diliyorum” dedi.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Şahin’in de kutlama mesajı gönderdiği tören; düğün pastasının ikramı ve müzikli eğlence ile sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi