Kuaför dükkanını Köprülü açtı

CHP Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı ve Emre Köprülü ile birlikte bir kuaför dükkanının açılışını yaptı.

GÜNDEM 24.02.2013 16:52:00 0
Kuaför dükkanını Köprülü açtı
İLK TRAŞI BAŞKAN DALGIÇ OLDU
CHP Tekirdağ Gençlik Kolları Üyesi Koray Kestam’ın Yaşar Konak İş Merkezinde dizayn ettiği Good Face adlı erkek kuaförü dükkanını açan ve ilk tıraşı olan Başkan Dalgıç “Bu dükkana gelen daha temiz ve gülerek çıkacak. Bu işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.
 
BÖLGEYE DE KATKI SAĞLAYACAK
CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Haldun Güler, Sinan Çetiz’in yanısıra il ve ilçe yöneticileri ve ailesinin yanısıra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman’ın da katıldığı açılışta konuşan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yeni işyerlerinin bölgeye de katkı sağladığını dile getirirken Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman da işyerlerini modernleşmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Elif Sarı Taş’ın kafesini ziyaret ederek çay içen ekip Tekirdağ Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Adem Dalgıç’la sohbet ettiler.
 
Marmara Haber Merkezi