Önce sitem, sonra istifa

Bir sürer önce yaptığı yazılı basın açıklamasında, kendisine sahip çıkmadığı gerekçesi ile CHP’ye sitem eden Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer, noter vasıtasıyla partisin

GÜNDEM 22.02.2013 13:33:00 0
Önce sitem, sonra istifa
 PARTİMİN YANIMDA OLMAMASI BENİ YARALADI
Noter aracılığı ile sunduğu istifanamesinde, uzun yıllar üyesi olduğu CHP’den iki kez Büyükyoncalı Belediye Başkanlığı’na seçildiğini, halka ve CHP’ye hizmet etmek için maddi ve manevi her türlü fedakarlığı yaptığını belirten Sezer, 2010 yılında yürütülmekte olan bir soruşturma sonucu gözaltına alındığını ve tutuklandığını anımsatarak “Yargılama sürecinde partimden herhangi bir destek alamadığım gibi aksine hakkımda yürütülen karalama kampanyasının destekçileri arasında bir kısım partililerimizin de bulunduğunu öğrendim. Hatta hakkımda gerçeğe aykırı ifade vererek tutuklanmama neden olanlardan biri CHP’den belediye meclis üyesidir. Yıllarca onurumla hizmet verdiğim partimin bu süreçte gerçeğin ortaya çıkarılması hususlarında yanımda olmayışı beni ziyadesiyle yaraladı” dedi.
 
HER ZAMAN HALKIN HİZMETİNDE OLACAĞIM
CHP’nin bu vefasız ve duyarsız yaklaşımının partiye olan inancını sorgulamasına yol açtığını söyleyen Necati Sezer “Toplumsal itibarımı zedelememek düşüncesi ile istifa etmemin en doğru karar olduğuna inanıyorum. Geçmişte siyaset yaptığım partililerimize, bana destek olan seçmenlerimize ve Büyükyoncalı halkına saygılarımı sunuyorum. İlçemizin sosyal ve siyasi yaşamına katkı temelinde her zaman halkımızın hizmetinde olacağım” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi